Καυσόξυλα

kaysoksila2kaysoksila

Η εταιρεία μας, στην ειδική αποθήκη που διαθέτει, διατηρεί σημαντική ποσότητα από καυσόξυλα, τα οποία προέρχονται από την ευρεία περιοχή μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαθέσιμοι δύο τύποι από τα λεγόμενα «σκληρά ξύλα», δηλαδή δρυς και οξιά, που έχουν μεγάλο βάρος, είναι πυκνά και καίγονται με ήρεμη και μακριά φλόγα. Τα ξύλα αυτά προτιμώνται στις περισσότερες των περιπτώσεων, διότι αφενός μεν δίνουν ωραία φλόγα, χωρίς προβλήματα και αφετέρου έχουν μεγάλη διάρκεια καύσης. Είναι ιδανικά για τζάκια και για ξυλόσομπες.

Τα ξύλα μας μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε συσκευασία παλέτας των 1000 Kgr, σε μεμονωμένα σακιά των 15 Kgr, καθώς και σε χαρτοκιβώτια των 15 Kgr για εύκολη αποθήκευση.

Ιδιαίτερη μέριμνα πρέπει να δίνεται στην αποθήκευση των καυσόξυλων τόσο στον τρόπο στοίβαξης όσο και στο μέρος της αποθήκευσής τους. Είναι κανόνας ότι τα καλύτερα καυσόξυλα είναι αυτά που έχουν αποθηκευτεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ένα χρόνο και έχουν πλήρως ξηραθεί. Τα ξύλα πρέπει να αποθηκεύονται σε στεγασμένο και καλά αεριζόμενο χώρο και η περιεχόμενη υγρασία τους να είναι κάτω από 15%.